Tips om bra och smart shopping på nätet

När läser jag?


skrivet den 05 dec av Admin, klockan:11:37
Nu har jag ju då skrivit om när jag lyssnar på ljudböcker och då kan det ju vara lämpligt att ta upp och skriva om när jag läser, det vill säga när jag läser böcker i det vanliga bokformatet så att säga. Det gör jag också dagligen, precis som att jag lyssnar på böcker men när jag läser så gör jag det då oftast på kvällen innan jag ska gå och lägga mig. Jag vet inte varför men det är en en speciell känsla av att just då fysiskt hålla i en bok som man läser. Alltså jag har verkligen inget emot att lyssna på en bok innan jag går och lägger mig men det är bara det att om jag får välja så väljer jag hellre att läsa. Sedan om detta verkligen spelar någon roll eller om det snarare är en fix idé som jag har, det vet jag faktiskt inte och det är kanske inte det viktiga heller utan frågan är när jag läser och svaret på den frågan blir att jag läser dagligen.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt