Tips om bra och smart shopping på nätet

En annan inriktning


skrivet den 06 dec av Admin, klockan:11:38
Jag har ju skrivit om många olika saker i den här bloggen hittills. Jag har skrivit bloggen väldigt personligt och jag har förklarat dels vad det är för något som jag läser och har läst och även vad jag skulle vilja läsa. Jag har tagit upp och diskuterat den ”vanliga” boken så att säga och även dessa nya ljudböcker som jag tycker är ett fantastiskt redskap nu. Jag läser ju en hel del och just nu har jag kommit in en sådan period då jag måste hitta nya saker att läsa. Det är på det sättet som det nu blir en lite annan inriktning på bloggen då jag nu kommer att koncentrera mig på just det som jag vill beställa hem nu. Jag köper ju mestadelen av mina böcker, både vanliga böcker och ljudböcker på nätet och det är också här jag hittar inspiration.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt