Tips om bra och smart shopping på nätet

Den som läser


skrivet den 02 dec av Admin, klockan:11:36
Jag är väldigt känslig när det gäller den som läser boken som man ska lyssna på. Jag minns så tydligt att jag en av de första gångerna som jag skulle lyssna på en ljudbok, lyssnade på en uppläsare vars röst var väldigt irriterande. Jag minns liksom inte riktigt vad det var som störde mig i just den här rösten men jag minns att personen bland annat läste så sakta att jag liksom hann tröttna och det enda jag kunde fokusera på var just rösten. Detta kan var hur irriterande som helst och är ett mycket störande moment. Men idag när det finns så många ljudböcker så kan man utan tvekan säga att uppläsarna är mycket professionella och numera stöter jag aldrig på det här problemet. Nu kan man verkligen kasats in i handlingen och fokusera på just den då uppläsarna är så otroligt skickliga.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt